Фото Галерия

          “Дванадесет добри снимки за една година. Това е добра реколта”…

Ансел Адамс          

За мен фотографията е начинът да изразя себе си, да покажа красотата на природата, дивната хубост на България. Интересни моменти се случват постоянно около нас, навсякъде фото-окото може да улови незабравими мигове. Представям ви колекция от най-хубавите си художествени фотографии.

Информация и снимки за фоторазходките ми можете да намерите в моя Блог

Всички снимки във фотогалериите са със запазени авторски права. Копия на снимките са възможни във всякакъв формат до А1 като хартиен отпечатък с високо качество. За повече информация можете да изпозвате формата за контакт.

За Вашите незабравими мигове

 

Ако искате да внесете красота в дома Ви или офиса, ако желаете да направите оригинален подарък, да зарадвате близък човек – можете да закупите от моите фотографии в сайта, или от Фейсбук страницата ми, отпечатани на луксозна Hahnemühle фотохартия или канава.

[icon_teaser type=”Paypal” style=”inset_silver” title=”За ценители” link_text=”Купи с PayPal” link=”http://nsirakov.com/print”][/icon_teaser]

Приемам Paypal плащания и плащане с кредитни или дебитни карти, направени чрез PayPal. След извършване на плащането, снимката ще бъде пусната за печат в рамките на 2 работни дни. В това време, чрез формата за контакти трябва да ми посочите, коя снимка, в какъв размер и медия искате да ви бъде отпечатана. Снимката ще бъде грижливо опакована и изпратена до посочен от Вас адрес по куриер, за сметка на купувача.

My Flickr Photos